November 9, 2012

Putra takkan follow kalau...

Views


Assalamualaikum , "Putra takkan follow kalau.." kalau apa ehh ? jom baca ! kalau tak baca , then jangan marah putra kalau putra tak follow itu salah korang lah kay ..

Putra memang suka mengedit blog , kalau tak percaya tengok lah blog putra ada je yang bertukar tukar. sampailah... Button follow putra rosak ==" code coding putra dah rosak , yang lain okay je , cuma bila nak follow orang kan dia jadi camni --> 





Ni buktinya , Sorry putra ambik 4 blog ni sebagai contoh , Jadi camne putra nak follow korang kalau jadi camnih ehh ? Hmm.. Tapikan bila Putra pegi kat blog lain contohnya blog miera farhana --> 

Know , Baru putra tahu yang cuma boleh follow orang yang buat "button follow ala ala tumblr" je , yang warna biru tu , memang tak boleh kenapa ek ? sape tahu ? please :( kaylah , Harap semua peserta tolong tolong dan tolong sangat sangat ubahlah button follow korang jadi camnih --> 
Kalau korang tukar jadi camtu , or tambahkan baru lah putra boleh follow semua peserta segmen putra , and semua yang BW blog putra , kalau tak memang tak boleh lah nak follow korang :( Ataupun korang guna "Follow by Email".Hope korang faham. Assalamualaikum :) 






Lepas baca komen tau , Sorry kalau terkasar bahasa.

9 comments:

hananhadila said...

bencik sangat kalo kua NOT FOUND tu -.-

Sitidotshahira said...

ramailah yang kene macam tu takk tahu kenpa . tapi , shera terbalik dengan putra . shera boleh guna yg warna biru tu . yg follow ala tumblr tu takk boleh :)

Nurfara Hani said...

terbalik pulak dah.. saya tak boleh follow yang ala2 tumblr tu.

♫ ‏Putra Amirul ♫ ‏ said...

@Nurfara Hani Laaah Yeke ? Hmmm.. camne ehh nak buat ? :(

Aimi Syahirah said...

owh masalah follow button pun ada. huhu. saya plak memang kurang berkenan if nak komen, ada je 'word verification' tuh! Memang terus pangkah ler blog tu kalau gitu. huhu

Xxxsophiacoolgrey said...

buat susah je ltak follow button...

 
100% COPYRIGHT BY PUTRA AMIRUL
This blog fully designed by Putra Amirul (Denim Template) | Don't you dare want to copy it | Alright Reserve by Putra Amirul