November 12, 2012

Muzik Muzik Separuh Akhir Bahagian 1

Views
014_Separuh Akhir Muzik Muzik Ke 27 (Bahagian Pertama) - ROTIKAYA

Assalamualaikum , Sape tengok Muzik Muzik Separuh Akhir (B1) sabtu lepas ? Haaa ! mesti tengok kan ? Sebanyak 11 lagu berentap ! Tapi sayangnya 6 sahaja yang dipilih untuk peringkat seterusnya ! Siapakah yang terpilih ? 

Senarai artis yang bertanding (B1)
- Drama Band (Cerita Dia) 
- Azlan & TheTypewriter (Idola) 
- Stacy (Pelangi Senja)
- Ainan Tasneem (Aku Suka Dia)
- Hazama (Majnun) 
- Sofarz (Pecinta Terbaik) 
- Aizat (Jerrypah)
- Asmidar (Biar Mimpi Sampai ke Bintang)
- Hafiz (Watak)
- Tomok (Aku Datang) 
- Stacy (Kasanova) 

Dan 6 lagu yang terpilih untuk peringkat seterusnya : 
1) Drama Band (Cerita Dia) 
2) Azlan and Thetypewriter (Idola) 
3) Stacy (Pelangi Senja)
4) Asmidar (Biar Mimpi Sampai Ke Bintang)
5) Hafiz (Watak)
6) Stacy (Kasanova) 
004_Separuh Akhir Muzik Muzik Ke 27 (Bahagian Pertama) - ROTIKAYA
Ainan Tasneem ! 
Hafiz ! 

Give a big clap to Stacy ! sebab lagu dia duadua terpilih ! :D Taniah Taniah ! Putra memang minta kat stacy ! sebab kalau dia start menari memang nak runtuh stage tu haha , tapi suara dia dan tarian dia memang (y) Thumbs up ! Tapi... kesian kat Ainan Tasneem lagu dia tak terpilih , yelaah malam tu  banyak sangat yg hebat hebat ! kan ? Hmm :) Kbye , Assalamualaikum.

Gambar credit to : Roti Kaya

Lepas baca komen tau , Sorry kalau terkasar bahasa.

1 comment:

Rapunzeel Cikilolo said...

aku jugak minat stacy yang cute :)

 
100% COPYRIGHT BY PUTRA AMIRUL
This blog fully designed by Putra Amirul (Denim Template) | Don't you dare want to copy it | Alright Reserve by Putra Amirul