November 7, 2012

First Time buat Doodle

Views

Assalamualaikum Semua ! malam ni taktahu tetiba terasa nak buat doodle pulak dah -.- Tak memang comot ! putra tak pandai buat ! ni lah first time putra buat selepas tgk orang lain buat ! Ya Allah serious putra cemburu giloss ! jom tengok sikit , cantik tak ? 


Doodle budak sekolah


Doodle perempuan pakai tudung .

Sorry , kalau comot or tak lawa , Serious ni kali pertama buat doodle selama ni cari kat google je. Amacam komen korang ? okay tak doodle first made by putra ? Kbye Assalamualaikum. Kalau nak ambik bgtahu tau ! kalau tak Haram :p , eee perasan lah aku ni manalah ada orang sudi ambik doodle buruk camni :( kan kan ? Hmm.

Bagi sikit komen korang tentang doodle first made by putra


Lepas baca komen tau , Sorry kalau terkasar bahasa.

7 comments:

Maya said...

hehe. okey la tu. masa mya buat doodle first time dlu lg buruk. :D

Nurul Aini said...

Okay lah tu menjadi..ada rupa orang..hehe..kalau akak buat alamaknya tak ada rupa orang dah..hehe.

missazieni said...

not bad. macam janji je kite dua ni ye. akak pon baru lepas buat doodle lepas tgok tutorial kat satu blog ni. memang detail tutorial yang akak tu buat. kalau nk belajar jugak, pegi kat blog ni http://paanipeace.blogspot.com/2012/02/tutorial-lukis-warnakan-doodle-muslimah.html

hananhadila said...

cute lah . nape x try wat doodle laki ?

munirah :) said...

lawa gila !! :D
kalau practice slalu , mesti mantap.
mata tu buat sndiri ke ? lawa >,<

Nurfaezah Abdullah said...

great effort :D rasa mcm nak bljr buat doodle pulak..

 
100% COPYRIGHT BY PUTRA AMIRUL
This blog fully designed by Putra Amirul (Denim Template) | Don't you dare want to copy it | Alright Reserve by Putra Amirul