November 30, 2012

1st Vector by Putra

Views
Assalamualaikum , 
Harini bosan sangat sangat , Then "stalk" lah group Dudel doodles then nampak seorang doodler buat vector carly rae jepson. Putra tanya dia camne dia buat then dia bagi lah website ! masa tu jugak lah putra buat vector nih. Haha xD 5 minit je tapi memang hancusss ! Haha xD 

Nak tengok ? Nah tgk lah --> 





Haha , Hancur gambar zayn aku buat camni :p

Sorry kalau saya dah buat "prince charming" korang hancus :p haha ... Cuba korang buat ! Best jugak mula mula buat ! nanti nak buat lagi lah :) Susah jugak lah tapi kalau lama lama practice it's be easy . Haha speking pulak dah. Komen tau lawa ke tidak :p Haha...  

Ni Link kalau nak belajar Vectorier ;) kbye , Assalamualaikum.


Lepas baca komen tau , Sorry kalau terkasar bahasa.

6 comments:

cci said...

lawa... tp jgn sekali2 gopoh waktu melukis.. ^_^

Aisyah Hazirah said...

whoaa . :D permulaan yg baik . sekali tengok dah tau Zayn Malik ^^ hehe

♫ ‏Putra Amirul ♫ ‏ said...

@cciThank yoou ! and Thanks for the tips :)

♫ ‏Putra Amirul ♫ ‏ said...

@Aisyah Hazirah Ehh ! kita ikut tutorial dia lah ! Thank yoou for your tutorial ! sangat membantu.. Haha Thank yoou :)

Rea_pErz said...

cantik la tu.bole share x link tu?hehe tq
Visit My Blog

♫ ‏Putra Amirul ♫ ‏ said...

@Rea_pErz Thank yoou :) Dah share pun kat atas tu :)

 
100% COPYRIGHT BY PUTRA AMIRUL
This blog fully designed by Putra Amirul (Denim Template) | Don't you dare want to copy it | Alright Reserve by Putra Amirul