November 1, 2012

Sekolahku Zooku

Views



Assalamualaikum ,
"Putra kenapa tajuk Putra macam tuu ?" Hahaha , tajuk ni sempena semalam adalah hari terakhir periksa.


Semalam Last paper iaitu paper Math 1 dengan Kemahiran Hidup :') rasa diri ni Freedom gila ! Juga sama macam kelas kelas lain jugak. 


We Are FREEDOM. Hahaha nak lompat camtu lah , eh tak jadi sebab nanti masuk dalam air tuu , lemas then mati. Hahahaha xD Masa bunyi loceng terakhir menandakan waktu balik semalam , Ya Allah sekolah tu dah jadii zoo dah ! :D Hahaha , dengan jeritan dgn baling baling kerusi ! Hahaha , "Sekolahku Zooku" Nama ni memang tak boleh dilupakan :') 


Kbye , Assalamualaikum . saje je tepek gmbar Harry style kat sini :p Takde kena mengena pun sebenarnya :pp Hahaha xD

Lepas baca komen tau , Sorry kalau terkasar bahasa.

2 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

belajar mana boleh berhenti. belajar sampai mati...

 
100% COPYRIGHT BY PUTRA AMIRUL
This blog fully designed by Putra Amirul (Denim Template) | Don't you dare want to copy it | Alright Reserve by Putra Amirul