November 10, 2012

Anugerah Skrin 2012

Views

Assalamualaikum Semua ,
Sape tengok Anugerah Skrin 2012 ? Mesti tengok kan ? Majlis yang gian gemilang yang bertemakan "Cinta". Ingat lagi tak gambar budak kecik yang comel tu , aoa dia cakap "apa itu cinta" Alolololo , putra tengok comel je dia.. Puteri Balqis , btw dia menang kan ? Congrate ! Jom tengok gambar gambar artis di ANUGERAH SKRIN 2012 itu ...


neelofa ask2012
Ohhh Maaiii , Lawanyaa Neelofa :* 

rita rudaini ask2012
Putra suka part nih ! masa diaorg buat drama tu , Sweet giloooss ! 


Ni Amoii yang paling comel pada malam itu :D 

TV3 cuba untuk menjadi kreatif , Idea diaorg bagus sangat sangat ! Lawak habisss ! (y) Putra suka sangat part yang drama "Putra" Arjuna dgn Puteri Andalasia *taktahu eja . Dan part yang ada Amoii tu :) Aaaaaaa ! Lagi satu yang part Scha Alyahya "sound" Neelofa "Neelofa , i watching you beware" HAHAHAHHA Putra tergelak2 masa tuu ! Sweet ouh Scha dgn Awal ! (y) kbye Assalamualaikum.


Lepas baca komen tau , Sorry kalau terkasar bahasa.

3 comments:

Azieni Asari said...

andalasia? dah macam andalusia dah bunyinye. kih3. bukan ke anastasia ? tu pon xtau eja jugak tu. haha

♫ ‏Putra Amirul ♫ ‏ said...

Haha , anastasia ! Yeah i got it :D Thanks much :pp

FarhanahAdzlan said...

puteri andalasia..hehehe..
bagi saya part adi putra dngan rita rudaini je yg best..yg lainnn macamm.....hahaha~

 
100% COPYRIGHT BY PUTRA AMIRUL
This blog fully designed by Putra Amirul (Denim Template) | Don't you dare want to copy it | Alright Reserve by Putra Amirul