November 30, 2012

Vector Taylor Swift

Views
Assalamualaikum . Hye Dunia :p
Harini terlampau rajin nak buat vector. Malam ni nak buat vector Taylor swift pulak. tadi Putra buat vector Zayn Malik now nak buat Taylor Swift. Hehe. tak lawa pun tapi putra try. Ni Second vector putra. Hope ada peningkatan lah :) 

Nak tengok ? Nah --> 

Haha , Comel tak ? 

Haha , dari lawa jadi hancur haha.. Comot sikit sebab masih belajar lagi buat benda ni. Next time nak cuba lagi. Insyallah it's be better :) Korang comment tau ! Jadi ke tak or Comel ke tak comel ke. Haha yang putra tahu mmg hancus ! Haha xD kbye Assalamualaikum :) 




Lepas baca komen tau , Sorry kalau terkasar bahasa.

4 comments:

Sya Syahirah said...

menjadi lah tu^^ btw guna photoshop ke ape eh?

Busyra Bt Takiyudin said...

ada peningkatan.. sy pown tengah belajar buat vector.. :)

♫ ‏Putra Amirul ♫ ‏ said...

@Busyra Bt Takiyudin Haha , Thank yoou :) Owhh yeke ? Good luck yer :)

 
100% COPYRIGHT BY PUTRA AMIRUL
This blog fully designed by Putra Amirul (Denim Template) | Don't you dare want to copy it | Alright Reserve by Putra Amirul