November 5, 2012

Oppa SMKTTDIJAYA style

Views
Assalamualaikum Semua :) 
Apa khabar ? Sihat ? Tak sihat ? dah pegi makan ubat yer :) 
Pada Hari jumaat yang lepas 2 November 2012 adalah last day of school *dancing* Tapi sedih jugak ... sebab tak jumpa kawan kawan.. Hmm.. 
Btw bawah nih antara gambar yang sempat ditangkap  

With my lovely teacher , Cikgu Najwa .

Eh , rasa tinggi lah pulak Haha jkjkjk with Khair , Comelkan dia.

With my friend Iman , dia comel kan ? lol ._.

With My lovely sister, kak Syafiqah . 

Banyak lagi gmbar tapi masa nak letak heheh :D 
Bermacam macam persembahan yang dipersembahkan oleh mereka yang membuat persembahan. sangat menghiburkan ada tarian india ada tarian billie jean dan banyak lagi . Dan ini adalah persembahan khas lol ._.. Video ni dirakam masa semua abang abang tingkatan 4 , 5 and 6 buat persembahan dgn SPONTAN diaorang pasal lagu gangnam thne terus menari ramai ramai. Serious lawak gilaaaaa ! :D Jom Tengok ! "Oppa SMKTTDIJAYA style "


Dah tengok ? dapat rasa tak betapa gembira yang kitaorg ? :D sampai hari tersebut tercipta sejarah "#SMKTTDIJAYA" jadi TRENDING kat Twitter ! :D Wow ! Hebat kan ? sekolah kau hadoo ? Hahaha :pp 

Video kredit to : Shamy Hadi

Lepas baca komen tau , Sorry kalau terkasar bahasa.

1 comment:

Aqilah Wahid said...

hahaha.. terbaikk la Gangnam Style sekolah awakk. ;D

 
100% COPYRIGHT BY PUTRA AMIRUL
This blog fully designed by Putra Amirul (Denim Template) | Don't you dare want to copy it | Alright Reserve by Putra Amirul