November 21, 2012

KEMPEN : PRAY FOR GAZA

Views
Assalamualaikum ,
ni adalah entry "Kempen: pray for gaza" Putra buat entry ni sebab putra terbaca entry dari Nakahimie. yang ingin semua bloggers berkempen untuk pray for gaza :') Sesungguhnya ini adalah kempen yang terbaik untuk bloggers bloggers. Putra bangga dgn sikap prihatin Nakahimie. 
Ambil masa 2 minit untuk membaca doa dibawah :') 
"Allahumma suril islam wal muslimin wal mujahidin fi FALESTIN wafi SYRIA wafi IRAQ wafi ROHINGYA wafi INDONEZIA wafi MALAZIA wafi kulizamanna wafi kulimikan."
Dah baca ? Adakah kita akan ignore begitu sahaja ? 
Jom sama sama kita join kempen ni ! dengan hanya meletakkan banner sama ada buat entry atau letakkan banner di sidebar. Boleh pilih antara dua. pilih satu.
<a href="http://nakahime.blogspot.com/" target="_blank"><img border="0" height="216" src="http://2.bp.blogspot.com/-ERK6onkZBms/UKZ5HKkKqTI/AAAAAAAABC4/L9C27neddVw/s1600/oie_1618112793HY79HF.gif" width="400" /></a></div><a href="http://nakahime.blogspot.com/" target="_blank"><img border="0" height="216" src="http://1.bp.blogspot.com/-AM7DZqQh-1w/UKTx7YEWYLI/AAAAAAAABCo/IgzFCKHv-FM/s400/oie_15141325vNWEfh7k.gif" width="400" /></a></div>
Bersama sama lah kita menjadi insan yang prihatin kepada rakan dan sahabat kita di Gaza. #SaveGaza #PrayForGaza ! Insyallah :') 


Untuk maklumat lanjut disini -> Nakahimie


Lepas baca komen tau , Sorry kalau terkasar bahasa.

3 comments:

dya didinad said...

nadiah ambik satu ea.. save gaza.. (pihatin)

Yura said...

Terima kasih sbb join :')

Ernie Widhyharti said...

sedih sangat tengok apa yg berlaku di Gaza. moga Allah melindungi saudara2 kita di sana.

http://cikewi.blogspot.com/

 
100% COPYRIGHT BY PUTRA AMIRUL
This blog fully designed by Putra Amirul (Denim Template) | Don't you dare want to copy it | Alright Reserve by Putra Amirul