November 11, 2012

Pemenang "Segmen Mencari Followers"

Views

Assalamualaikum Warrahmatullahiwabarokatu ,Dengan ini TAMAT sudah Segmen yang berlansung hingga hari ini iaitu pada tarikh 10.11.12 Awhh , lawa kan tarikh tu ? Putra akan melawakan hari korang dengan hadiah dibawah.. Mula mula korang tutup mata then scroll kebawah sikit.... 

Pemenang bagi Top Up 5 : Top Referall 

No.25

Pemenang 2 Blog Bloglist Selamanya "Blogger Idola" : Top Referall

No. 47 & 48 

Pemenang 20 blog Bloglist Selama Sebulan : Random .ORG


      







 Taniah Kepada ssemua Pemenang ! :D Dan sape yang tak menang , harap korang tak sedih or menyesal masuk segmen nih , sbb alah kalah menang adat pertandingan kan ? Insyallah kalau takde rezeki segmen nih mungkin nanti korang menang ? :D Ehh ! Korang DIWAJIB memBW kalau boleh FOLLOW sekali semua peserta Segmen ini disini --> SENARAI PESERTA  Putra juga nak ucapkan terimakasih sebab ada yang bagi putra tersenyum dan memberi nasihat dalam entry anda. Dan putra terharu sbb korang banyak bagi markah A++++ MAJORITI "A" 75-> 100 :D thank yoou sangat sangat ! >.<

PERHATIAN kepada semua peserta mulai dari 12 malam ini , Putra akan BW and Follow semua peserta ! Tetapi kalau putra tak follow jangan tanya kenapa yer sebab putra dah bgtahu pada entry ini --> KLIK SINI ! Harap Maklum ! 

Please tukarkan @ Tambahkan button "follow ala ala tumblr" Okay :) Supaya putra boelh follow korang ! Ada paham ? And kepada PEMENANG TOP UP RM5 SILA DM Nombor Phone kat Twitter Putra --> https://twitter.com/PutwaaAmirul Okay ? Putra tunggu hingga 12 November kalau tidak ada juga , hadiah ditukar milik. Harap Maklum ! 

Dan Dengan ini , TAMAT lah SEGMEN MENCARI FOLLOWERS 2012 ! 

Assalamualaikum WarrahMatullahiwabarokatuh :) 


Lepas baca komen tau , Sorry kalau terkasar bahasa.

12 comments:

Nana Hashim said...

cisss...sipi2 je nk kena no saya..huhu

Mrs Ween NamyeoL said...

alaaa sedihnya tak menang -.-

munirah :) said...

waaa, dpt bloglist ! :D

Eyraaa Rawrr ♥ said...

Eh. dapat. Alhamdulillah. bloglist selama sebulan. no.8

Aimi Syahirah said...

Alamak NO.19 tak bertuah! hehe. pape pun tahniah wat sume yg menang dan terpilih.=)

MIRRA NADHIRA MUSTAFFA said...

tersenarai dalam bloglist sebulann.. TERIMA KASIH tau.. terharu ni :')

#jom join segmen akak.. http://beautyshinju.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-kawan.html

Cik Amal said...

wahhh!! dapat gak!!
hahahaha
tengs putra :)

sHaRiNa eLyaNa said...

tahniah
balas jejak...salam maal hijrah..sha ada buat GA..sponsor femes tau..jom join http://opzzpinky.blogspot.com/2012/11/birthday-ga-by-sharina.html

ELFarahin said...

Thanx Putra. luckily saya cuma dibloglistkan. kalau dapat yang others mesti dah melepas kan. maklum, baru sekarang nak check out GA yang telah saya JOIN. hehee... XD

Nurfara Hani said...

thanks hikayat merong mahawangsa.. Opz!! Saya di bloglist idola.

Muhammad Zul Fahmi said...

assalamualaikum. saya sedang mencari kawan-kawan blogger. kalau sudi, silalah berkunjung ke blog saya dan menjadi follower. ini linknya

http://www.ismifahmi.blogspot.com/

 
100% COPYRIGHT BY PUTRA AMIRUL
This blog fully designed by Putra Amirul (Denim Template) | Don't you dare want to copy it | Alright Reserve by Putra Amirul