December 20, 2011

Story Aku & Lagu

Views
]

K Pagi Ni Putwaa Join :) Laa Satu Aktiviti From Geng Fiq'ra :) 
Menarik ! 

K Nak Tahu APa Lagu yang memberi maksud yang mendalam dalam hidup saya ! 
Dah Tahu Ke ? hehee :) 

JIwang Siot ! hehehe :) 
Kenapa Paling suka lagu tu ?
Herm .. Bila Saya Dengar Lagu Tu Putwaa Dapat Feel From The Song :) 
Feel nyer Putwaa Boleh Bayangkan Kenangan Manis With Orang Yang Tersayang :) 
Herm ... Tu Je Kowt :) hehe ..

Blogger Card ? Herm Dah Dapat ! Jap Nak Letak Gam ! 


Nice :) Kan  :) Thanks Admin :) 


Lepas baca komen tau , Sorry kalau terkasar bahasa.

15 comments:

Halimaton Saadiah Ngah Latip said...

nice entry,sy pun selalu terbayang kenangan lalu bila dgr lau tp bkn lagu ombak rindu,lagu len la,secret,nak tau kene tunggu entry dary sy,skrg tgh cr idea nk buat entry.

zahidahwahid said...

tak tengok lagi ombak rindu, ost dia pun tak dengar lagi...jap g nak g dengar lagu tu...hehehe


kisah aku dan lagu http://www.zahidahwahid.com/2011/12/4530/

Joel Leslie said...

saya pun belum lagi tngk filem ombak rindu. nakk tengok! lagu tu mmg saya layan habess!

http://joel-leslie.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu.html

Zana said...

Tak pernah lagi dengar laguu ombak rindu haha Gud lux xD

izamin said...

huu.. jiwanng nye.. :) gud luck.. jum tgk fizah balik nak??


http://izamindorayakis.blogspot.com/2011/12/aktiviti-5-story-aku-lagu.html

Miera Akmalina said...

best lagu nii .. :)

http://miera-akmalina.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu.html

Inee said...

putwa, ombak rindu..
hee~!!.. same lah.. ainee pun slalu ingatkan kenangan lalu kalau dgr lagu-2 jiwang ni.. hehe :)

anamizu kaito said...

ececece ombak rindu ea putwaa =P





http://diary-kecilku.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu-geng-fiqra.html




luv,
cik ana

::CIK LYNN:: said...

gdluck....=)

http://lynnlinda.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu.html

Nur Atikah said...

wahhh, ombak rindu tu hihi :D

http://sukadukahidop.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu.html

NiaLidia. said...

ehehe semua gilaa ombak rindu. ngeee

ni NL punya story dan lagu hehe jom komen :P

http://nialidia.blogspot.com/2011/12/aktiviti-5-story-aku-lagu.html

PutryAin said...

wow best nye lagu ni
hihihi

dtg sekali dengan folow

http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu.html

fiQ'Ra said...

ombak rindu.. gud luck adk ;)

admin,
GF ~

wan niahix said...

Lawa blog... hehe... mmg jiwang pun... ^_^

 
100% COPYRIGHT BY PUTRA AMIRUL
This blog fully designed by Putra Amirul (Denim Template) | Don't you dare want to copy it | Alright Reserve by Putra Amirul