December 9, 2011

Cik Suzlin's FIRST GIVEAWAY!

Views

Korang Hari Ni .. Putwaaa penat Giler Cousre Dah SERTAI
3 SEGMEN 2 CONTEST 2 GA 
husss ... Penat And Ngantuk ~ hehehe :)
But Putwaa Terjumpa Satu Lagi GA ~ 
Join Jelarh ~ Mana Tahu Menang KE ~ hehehe :P 

Hadiah:
Flavettes Cal D3 Calcium Supplement x2


Syarat-syarat:
[#1]
Follow blog saya
[here and here]

[#2]
Buat satu entry bertajuk "Cik Suzlin's FIRST Giveway!" beserta banner di atas dan link kan ke entry ni.
Jangan lupa selitkan sekali kat dalam entry tu, makanan kegemaran awak.
Kalau nak bubuh resepi sekali pun boleh.

[#3]
Share entry ni kat Facebook awak and tag sekurang-kurangnya 3 orang rakan.
ATAU
Share entry ni kat Twitter awak and tag sekurang-kurangnya 3 orang rakan.
[#4]
Tinggalkan link entry awak dekat kotak komen di bawah dan jangan lupa sertakan Facebook ID dengan Twitter URL

[#5]
Tarikh Tutup 12/01/12. Pemenang akan dipilih menggunakan Random.org.

Nak Tag ~ 

Nak Check Balik Kay ~ Syarat2

#1 DAH FOLLOW
#2 DONE ~ BUT MAKANAN KEGEMARAN : CHICKEN CHOP AND LAZANIA 
3#DONE
4#DONE

K Done ~ Byeee ~

Lepas baca komen tau , Sorry kalau terkasar bahasa.

1 comment:

#ciksuzlin said...

Terima kasih sudi join. Good Luck :]

 
100% COPYRIGHT BY PUTRA AMIRUL
This blog fully designed by Putra Amirul (Denim Template) | Don't you dare want to copy it | Alright Reserve by Putra Amirul