December 12, 2012

PEMENANG SEGMEN BLOGLIVIEW BY PUTRA

Views

Assalamualaikum 
Yeah ! Sempena Tarikh yang lawa ni 12.12.12 ❤ Seperti yang putra janjikan , now pukul 10 malam ! jom check sape yang kena ! :D hehe.. Disebabkan hanya 22 orang sahaja yang menyertai segmen ini. Jadi hadiah berkurangan. Ni senarai peserta --> KLIK SINI and jom tengok senarai pemenang ! 
Pemenang Top Referral
Hadiah : Bloglist sebulan "Blogger Idola" 
http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/11/segmen-blogliview-disember-by.html
http://farhanabiella.blogspot.com/2012/12/segmen-blogliview-disember-by.html
Pemenang Random.org
Hadiah : Blog Review  : 

  1. http://watasin.blogspot.com/2012/12/segmen-blogliview-disember-by.html
  2. http://cikmieraa.blogspot.com/2012/11/segmen-blogliview-disember-by.html
  3. http://hadifahsabri-ii.blogspot.com/2012/11/segmen-blogliview-disember-by.html
  4. http://sunnyxandra.blogspot.com/2012/11/segmen-blogliview-disember-by.html
  5. http://aidadamiastory.blogspot.com/2012/11/segmen-blogliview-disember-by.html


Ini sahaja sebab hadiah dikurangkan, Harap Maklum ! disebabkan kurang penyertaan.Btw Thank yoou bagi siapa yang join ! :) Bagi pemenang blogliview tu putra akan buat entry esok yer.Semua peserta WAJIB follow peserta yang lain . Okay ? Then putra akan start follow. mintak tolong sangat sangat sape takde button "follow ala ala tumblr" macam button follow kat atas tu macam putra. sebab memang putra tak boleh follow kalau korang tak letak button tu. Harap Maklum ! Dengan saya ishtiharkan segmen ini ditutup ! :D Kbye Assalamualaikum :)



Lepas baca komen tau , Sorry kalau terkasar bahasa.

1 comment:

S A N D R A said...

YESss !!!haha.. Ada link blog sandra d sna. Hehe

 
100% COPYRIGHT BY PUTRA AMIRUL
This blog fully designed by Putra Amirul (Denim Template) | Don't you dare want to copy it | Alright Reserve by Putra Amirul