December 13, 2012

BlogReview "Segmen Blogliview "

Views
Assalamualaikum ,
Yeah ! Jom tengok Senarai Pemenang. and jom sama sama kita terjah blogger awesome ! yang bertuah diblogreview .Jom Putra nak Described satu satu :) 
Ain ni dah dua kali menang segmen  putra tahu tak ! Bertuah betul tuan punya badan blog ni , hehe. Blog ni sangat comel. Tengoklah header dia ! :D hehe. jom ke blog dia :) Confirm best ! 
Selama ni tak kenal pun Hanna nih. but now dia join dapat lah kenal blog dia :) bukan sahaja blog yang comel , tuan blog nyer pun comel !. hehe.. Jom ke blog dia ! .
Saranghae Oppa , Haha tetiba kpop ni pahal :p takdelah nak kenal kan blog yang comel ni , blog ni ala ala kpop gituu.. and lagu dia pun best :) jom ke blog dia.
Wahai cik mierra saya tertarik dgn header anda ! So Nice .Taniah Taniah . haha.. Jom ke blog nih :) 
Jom ke blog dia ! blog tutorial dgn freebies.
Yeah ! ni pun salah satu blog favourite putra ! blog Sandra comel sangat sangat ! banyak tutorial and freebies. header dia pun comel. jom terjah blog dia !
Alahai sweet je header dia "aida and afiq " hehe.. k jom terjah blog dia.kbye Assalamualaikum.



Lepas baca komen tau , Sorry kalau terkasar bahasa.

2 comments:

Fatiha Mio said...

haha terima kasih awok.. haha ala ala kpop .. huhhu

Ain Zuhairi said...

Hehehe thanks Putra :D

 
100% COPYRIGHT BY PUTRA AMIRUL
This blog fully designed by Putra Amirul (Denim Template) | Don't you dare want to copy it | Alright Reserve by Putra Amirul