December 14, 2012

Kemenangan Thailand Batal, Malaysia Ke Final

Views

Assalamualaikum ,
Tadi putra on fb , bosan tak tahu buat apa , then just scroll smpai bawah.. jumpa lah artikel nih :) baca smpai habis tauu  ! hehe.. 


So, ini laah bagaimana cerite boleh tersebar:


Siasat punya siasat:


Putra baca je tadi , sakit hati macam korang rasa skrg ! haha.. Putra tak suka lah pengadil tu -.- nak mencarut kat blog takleh , so ramai lah mencarut kat twitter diatas kemenangan Thailand.Takpe jangan fikir negatif , mungkin takde rezeki kan ? :) Assalamualaikum :)

Credit to : My Channel Network


Lepas baca komen tau , Sorry kalau terkasar bahasa.

5 comments:

OTMuvees said...

tipu je ni pecaye bodoh Kaito-Kids

cikumi armena said...

bru nk hepi bla bca artikel tp upanya,hampeh..
x pa.x dak rezeki harimau malaya nk ke final :)

Atyra Pink said...

Alaa. ingatkan kemenangan thailand betul2 dibatalkan. hummm hampeh betul -,-

-salam knl dr saya :)-

ELFarahin said...

baru nak melompat atas katil ni ha..

 
100% COPYRIGHT BY PUTRA AMIRUL
This blog fully designed by Putra Amirul (Denim Template) | Don't you dare want to copy it | Alright Reserve by Putra Amirul