October 25, 2012

Lembu Bertukar Menjadi Ultraman :O

Views
     Assalamualaikum dan Salam Aidiladha . 

   Haha , Putra tahu tajuk putra tak logikkan ? sebenarnya takde kena mengena pun lah ==" saja nak cerita pasal harini :D jom baca ada gambar yang sangat menarik.

   Pagi tadi putra pegi sembahyang raya , nasib baik lah sempat.Best! sape yang tak dapat pergi tu Hmm.. takde rzeki kot , tahun depan cepat cepat tau. Hehehehe.Sape yang pegi angkat tangan ? Haha xD Taniah taniah :D 

   Tadii putra balik je from masjid , dah nmpak rendang ayam , lemang , kueh raya , kek , lontong atas meja semua tu mama yang masak :')sedap yang teramat! yelaah air tangan ibu sendiri kan ? :)Hmm , korang makan mesti bets best kan harini ? 

   Masa tengah makan , putra nak ambil cawan then putra cakap lah "excuse me" lepastu ayah perli putra ==" 10 minit lepas tuu , ayah angkat cawan dia dekat kat muka putra then cakap "EXCUSE ME" dalam style gedik , Hahahahha terbahak bahak kitaorg gelak :D ayah lawak dan annoying.

   Lepas makan kitaorg tengok cerita "Jubah Putih Kain Kapan" kat TV3 cerita tu sedih ahh , mula mula.. Hmm .. malas ahh nak cerita pi tgk sendiri :'p 

   Harini kitaorg duk umah je , tak tahu nak pegi mana ? lagipun putra tak balik kampung sebab ayah kerja :'/ Miss my grandma and grandpa .. Hmm..

Bagii sesiapa yang berjalan raya tuu , hati hati okaay.
  Sape yang bapak dia beli lembu tuuh , bawak lah dengan muatan   yang besar sikit jangan jadi camnih --> 

kesian putra tengok :'/ kesian kan ? kan ? 
Owhh , cakap pasal lembu , kat bukit subang nih diaorg sembelih lembu esok Hmmm... kenapa tak harini ? :/ 
Hehe xD 
Putra tak sanggup ohh tengok lembu kena sembelih , kesian gila :'/cuba bayangkan kita yang kena ? Hmmm.. ==" tapi nak buat camne kan ? dah islam suruh buat camtuuhh , so kena laah ikut , nama pun Raya Korban :D 
kbye semua , Take care Assalamualaikum :D 



Lepas baca komen tau , Sorry kalau terkasar bahasa.

2 comments:

Nelly Strange said...

Salam Aidiladha dari Nelly The Strange !

=)

♫ ‏Putra Amirul ♫ ‏ said...

@Nelly Strange Thanks :D Salam Aidiladha jugaak ! Have a good day !

 
100% COPYRIGHT BY PUTRA AMIRUL
This blog fully designed by Putra Amirul (Denim Template) | Don't you dare want to copy it | Alright Reserve by Putra Amirul