October 27, 2012

Ibadah Korban :')

Views
   Assalamualaikum Semua , Pagii tadi , Putra pegi masjd tengok ibadah korban , Sepatutnya start pukul 8:30 pagi tapi putra smpai 9:30 pagi baru putra sampai masjid , biasalah putra mana lah nak bangun pagi ==" 
   Sampai sampai je , tinggal 2 ekor je lembu yang belum dikorbankan , Hmm , diaorg dah ikat kaki lembu tu kuat then ada seorang lelaki ni dia laungkan takbir "Allah....huakbar Allah.... huakbar Allah .. huakbar " Then diaorg sembelih ... 
   Kesian ouhh putra tengok , lembu tu tahan sakit :'/ bila dah disembelih kepala dia , then kaki dia terangkat angkat kesakitan , Ya Allah :'/ Takutnyaa tengok... 
   Then satu lagi lembu tu sama jugak :'/ Hmm , I feel so sorry :'/ ramai sangat orang masa tuu .. Then putra nampak Qimi ,Syazani , Hasmi , Naim , and ramai lagi malas nak tulis . lol ._. 
gambar : hiasan semata -mata 
Boleh dikatan macam dalam gmbar tu jugak lah :'/ 
    Then , dalam masa 12.00 tengahari camtuuh , diaorg edarkan daging lembu :D Yeaaaaahh ! Ramai gilaa ott sampai kena beratur panjang ==" kiraan dia 1kg daging untuk seorang :D Alhamdulllah :D kbye , Assalamualaikum semua :D 


Lepas baca komen tau , Sorry kalau terkasar bahasa.

2 comments:

♫ ‏Putra Amirul ♫ ‏ said...

@Rapunzeel Cikilolo Alhamdulillah :D dah makan daging korban ? :D

 
100% COPYRIGHT BY PUTRA AMIRUL
This blog fully designed by Putra Amirul (Denim Template) | Don't you dare want to copy it | Alright Reserve by Putra Amirul