October 7, 2012

Jangan pergi :'(

Views

Haai  Assalamualaikum :') 
Perhatian kalau taknak baca entry ni jangan baca , putra tak paksa , putra taktahu nak luahkan kat siapa lagi cuma blog je boleh dengar luahan putra :'( 


 Ya Allah ,wei jangan laah pindah , sape nak main main dengan aku ? sape nak annoying dgn aku ? sape yg nak bergurau senda dgn aku ? sape ? why kau nak pindah ? aku tahu ni semua disebabkan keputusan ayah dan mak kau :'( Tapii aku harap sangat kau tak jadii pindah , aku taknak hari aku tanpa kau kat sekolah . kalau kau nak tahu aku selalu tanya fazzhan yg kau dtg tak kat sekolah hari ni :'( kalau aku tak datang sekolah aku mesti tanya kat fazzhan pasal kau .. aku taknak kehilangan kau . kau selalu ukir senyuman kat bibir aku . aku tak nak hari aku lepas ini akan jadi muram ... aku harap sangat kau tak pindah ! i beg you :'/ Pleasee :'/ 


kat sekolah aku selalu ignore kau kan ? aku tahu aku selalu jeling kau , Tapii lepas tuu mesti aku akan gelak ! mesti ! :'D aku ignore kau bukan sebab aku tak suka kau , aku nak tgk kau layan aku :') I can't forget you . and lagii satu aku rasa macam orang gila bila tgk kau tweet mesra dgn orang lain ... Hati aku macam .... 
hmm , aku pun takthu nk ckap camne :'( 



Sekian . -Putra- :'/ 





Lepas baca komen tau , Sorry kalau terkasar bahasa.

2 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

masih boleh berhubung dengan cara lain. got to be chill...

habiskan hari2 terakhir bersama dengan kenangan, ok?

Putwaa amirul said...

@Rapunzeel Cikilolo Terima kasih sebab bagi semangat , insyallah putra akan habiskan masa dengan dia with some memories :')

 
100% COPYRIGHT BY PUTRA AMIRUL
This blog fully designed by Putra Amirul (Denim Template) | Don't you dare want to copy it | Alright Reserve by Putra Amirul