September 30, 2012

Putra dapat Live Chat dengan Fasha Sandha :)

Views
Assalamualaikum :) 
Selamat Pagii :D 

"Putra dapat Live Chat dengan Fasha Sandha :)"

Dapat baca ? , semalam kan ada Live Chat dengan Fasha Sandha dari 10:30 malam hingga 11:30 :) Putra mula mula like macam tak percaya ? HAHA tak percaya then lepas putra bukak link nih --> 


Dia keluar camnih : 


Bukti Bukti :'p HAHA -..- 
Tapi Video Chat Live dia TV3 belum keluar lagi :'( 


ni Fasha Sandha semalam : ) Comelkan dia :D 
Dia sebut nama putraaaaaaaaaaa ! OMG OMG ! 
Semalam BEST DAY EVER ! 
Fasha sebut nama aku 5 kali kott :) Bangga rasa cam nak pengsan depan lappy je semalam :) 

Kalau korang nak tahu setiap hari ahad artis akan bertukar , nak tahu artis apa ? pegii je link ni setiap hari ahad pukul 10:30 malam hingga 11:30 malam :) 

k Assalamualaikum , Bye bye :D 



Lepas baca komen tau , Sorry kalau terkasar bahasa.

2 comments:

Mira Adzlia said...

serius mmg minat beliau wlupun rmi xske beliau nih...mmg cantik sgt fasha :)

Putwaa amirul said...

@Mira Adzlia A;ah , takpe tu semua hak masing masing . kak fasha cantikk ! :D

 
100% COPYRIGHT BY PUTRA AMIRUL
This blog fully designed by Putra Amirul (Denim Template) | Don't you dare want to copy it | Alright Reserve by Putra Amirul