September 21, 2012

Adakah Aku Bermimpi ~

Views
Hye , Assalamualaikum ! :) 


Tadii ayah cakap he want to buy me something that aku rasa aku dalam mimpi >.< ' Ayah kata dia nak belikan aku phone , ngan ipad ! xD Ya Allah sape taknak kaan ? :) Dia kata nak belikan hari ahad nih ! OMG Daddy Thanks you so much ! I Lup you ! wery moch ! :) 

Hahaha , Serious ouh aku rasa mcm tengah "BERMIMPI" anyone cubit saya please ~ HAHAHA xD btw Alhamdulillah :) Akhirnya "That just not a dream , it's will comes true" :) 


Saya tahu gmbar ni takde kena mengena ! HAHAH ~ 



Daddy i want like this ! :) Nak Ipad 3 ~ 



And This "Samsung Ace Plus" :) 


kdah :) Dont be jeaoules okaaaay ! tgk aku eja pun dah tak betul ~ malas nak padam balik , hahaha .. kbye Assalamaualaikum semua ! 


Lepas baca komen tau , Sorry kalau terkasar bahasa.

2 comments:

Mira Adzlia said...

untung nye klu dpt ipad scare prcuma..hihi

Rapunzeel Cikilolo said...

excited. jaga barang baik2 :)

 
100% COPYRIGHT BY PUTRA AMIRUL
This blog fully designed by Putra Amirul (Denim Template) | Don't you dare want to copy it | Alright Reserve by Putra Amirul