February 14, 2013

Kasut kapcai

Views
image
Assalamualakum dan Selamat Sejahtera guys.
Yeah tengok tajuk "Kasut Kapcai" Apa tuh ? Haha meh citer meh.
    Baru sebulan sekolah kat STAR kasut sekolah dah macam apa dah patut pakai untuk alas kaki masuk jamban. haha. biasa lah "kasut kapcai" bukan cam korang kasut jenama diadora , dora the explore eh ? haha. adidas ? hmm ada ke kasut sekolah adidas ? nvm jom cerita camne kasut baru sebulan dah jadi kapcai. haha aku pun tak tahu "kapcai" tu hape main letak je . haha putra putra -.-
    
hanya gambar hiasan

Hidup dekat kampung lain , tak macam kat KL , kat Kl boleh lah van bas hntar smpai depan sekolah kalau boleh sampai depan kelas haha. but kat sini dia hantar dekat seberang jalan je . then kena naik bukit setinggi batu cave . mana tak rosak kasut ? -.- then waktu balik kena jalan dari sekolah ke pekan untuk tunggu bas sekolah -.- sakit hati tahap dewa dah. Tulah kasut sekolah leh jadi koyak sana sini. Adoyaii. 
    
    Haha , gmbar yana tu takde kena mengena kay. Then tadi ayah dah beli satu kasut cap "American Idol" eh ? All America hehe. ayah kata kalau ni pun koyak tak tahu nak cakap apa haha. putra pun tak tahu smpai bila leh tahan. Setahun ? memang tak ah . lepas ni nak pakai selipar jelah naik bukit sekolah tu :p rosak kasut aku.haha toyol bin ponti :p 



Lepas baca komen tau , Sorry kalau terkasar bahasa.

3 comments:

Nienaryonie Nr said...

Chill Putra Chill. Kasut sekolah yang 'kapcai' tu tanda kamu pergi sekolah dan timba ilmu. Banyak pahala. :)

♫ ‏Putra Amirul ♫ ‏ said...

@Nienaryonie NrHaha , Tengah chill lah nih :'3 Amin ~ semoga ilmu berkat. thanks :')

Iyraa Cariyno said...

jom join dan memeriahkan segmen ni

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-who-is-lucky-one-by-hanna-kk.html

 
100% COPYRIGHT BY PUTRA AMIRUL
This blog fully designed by Putra Amirul (Denim Template) | Don't you dare want to copy it | Alright Reserve by Putra Amirul