May 9, 2013

Demam Gwiyomi Melanda Malaysia

Views


Assalamualaikum ,
       Hey guys, lama dah putra tak updated yelah busy je memanjangkan. Biasalah Mangsa PMR kenalah rajin sikit. Dengan Folio lagi dengan homework yang berlambak memang jarang sangat lah nak updated. But today putra nak kongsi cerita tentang "Demam Gwiyomi Melanda Malaysia" Sape yang taktahu Gwiyomi ni kan ? Famous doh haha xD Dah banyak artis yang dah tiru gaya gwiyomi ni. dekat Youtube belambak. Ainan Tasneem , Wawa Zainal and ramai lagi lah. type je confirm ada. 

Amacam comel tak ? . haha xD

     Haritu satu kelas dah kecoh pasal Gwiyomi nih then putra macam "Eh apa gwiyomi tu?" haha rasa macam kuno gila haha.. but last last baru tahu bila bukak youtube. Mula mula tengok memang lah like *Eee gediknya pompuan nih* haha but at last suka jugak cause lagu dia omey angat haha... Sape pandai buat Gwiyomi ? Angkat kaki. Haha nak tahu one secret tak ? Putra selalu buat gwiyomi kat umah haha. teruk kan ? hehe. 
         

     Teringin nak buat video gwiyomi ni haha. k tu tak lawak. haha ~ Jap teringin lah nak tengok kat Lyssa Faizureen buat gwiyomi. haha mesti comel ><. Nak tahu step gwiyomi ? Nah -> 
So lepas ni boleh lah buat Gwiyomi haha xD
    Klah guys , Bye Assalamualaikum. Thanks for the reading dont forget to comment kay and do follow me :) Yang ada exam Good luck kay. For 'Mangsa PMR' macam putra ni Goodluck for the mid year and do the best kay :) papai gwiyomi hehe.. ^^


Lepas baca komen tau , Sorry kalau terkasar bahasa.

7 comments:

Nur Fartini Ibrahim said...

Wawa Zainal buat gyiyomi memang comel :)

♫ ‏Putra Amirul ♫ ‏ said...

@Nur Fartini IbrahimYeah , but kalau putra buat lagi comel. haha lol. jkjk

Hanna Nabiella said...

sis erna ana buat lagi comel! try la search at utube taip erna ana. Dia buat gwiyomi omey sgt! btw, hanna suka lagu gwiyomi nie. macam lagu katon. haha kan? :P

♫ ‏Putra Amirul ♫ ‏ said...

@Hanna NabiellaOhh ema ana :) Insyallah nanti putra tengok kay :) thanks for the recommend ;) A'ah lagu dia memang best pun comel je ^^

Lyssa Faizureen said...

ehh , tringin Lyssa buat Gwiyomi ? hahahaha . segan kot ! >_<

♫ ‏Putra Amirul ♫ ‏ said...

@Lyssa Faizureen Ehh ? kak lyssa lah ! tak sangka pulak kak lyssa baca entry nih. haha a'ah teringin sangat . segan ? nak segan apanya muka comel ;
)

 
100% COPYRIGHT BY PUTRA AMIRUL
This blog fully designed by Putra Amirul (Denim Template) | Don't you dare want to copy it | Alright Reserve by Putra Amirul